Harry Styles soolouralle: ”Nauhoittaa omia kappaleita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen tyttöfanit saavat aika ajoin ihastella poikabändin jäsenten sosiaaliseen mediaan lisäämiä kuvia. Taannoin esimerkiksi 19-vuotias Harry Styles julkaisi Twitter-blogissaan arkistojen aarteita, joissa nähdään nuori hurmuri silittämässä boksereita kullanvärisissä tangoissa.

One Direction -kokoonpanon menestysvuosien aikana on ollut nähtävissä, että Harry Stylesista on nostettu mediassa bändin naistenmies. Hän saa myös usein julkisuudessa enemmän huomiota muihin poikiin verrattuna. Ei siis ole ihme, että nyt nuori kiharapää on The Sunday Mirror -lehden mukaan valmistelemassa soololevyä.

Harry ei kuitenkaan aio hylätä yhtyetovereitaan, vaikka onkin nauhoittanut Hollywoodissa sijaitsevilla studioilla jo useita omia kappaleita. Stylesin kerrotaan kirjoittaneen kappaleita yhteistyössä musiikintekijöiden kanssa. Yhtyeen edustaja kuitenkin kiistää Harryn sooloprojektin ja väittää miehen nauhoittaneen materiaalia yhtyeen seuraavalle albumille.

– Koko yhtye työstää kappaleita kolmannelle levylle. Harry on koonnut ideoita kasaan albumia varten. Pojat työstävät joskus ideoitaan erillään, kuten viime vuonna. Niall esimerkiksi teki yhteistyötä McFly-yhtyeen Tomin ja Dougien kanssa uusien kappaleiden suhteen, kertoi edustaja Daily Mail -sivustolle.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa. Sittemmin mies on ehtinyt lähentyä jo useamman fanityttönsä kanssa.