Jonne Aaron levystään: ”Laulut syntyneet hulluuden partaalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative-yhtyeestä tunnetuksi tullut Jonne Aaron on saanut suomenkielisen debyyttialbuminsa Onnen vuodet valmiiksi. Siltä julkaistava ensimmäinen single Taivas itkee hiljaa on on pysytellyt julkaisustaan saakka korkealla iTunesissa.

– Single antaa hyvän maistiaisen albumista. Biisi on todella henkilökohtainen, Jonne Aaron kertoo.

Onnen vuodet -albumia on Jonnen kanssa ollut tekemässä muun muassa hittikonkari Vexi Salmi. Albumin on tuottanut Jari Latomaa.

– Albumi on konstailematonta musiikkia. Tämä on levyllinen lauluja, jotka ovat syntyneet hulluuden partaalla, Jonne kuvailee.

Jonnen luotsaama Negative -yhtye on myynyt tähän mennessä Suomessa yli 100.000 albumia. Negativen lisäksi Jonne on aikaisemmin kynäillyt kappaleita esimerkiksi Peppi Polvianderille, Suvi Teräsniskalle, edesmenneelle Topi Sorsakoskelle ja Popedalle. Jonne hurmasi suomalaisten sydämet viime syksynä nähdyssä Vain elämää –ohjelmassa.