Muodokas Kelly Brook miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilaisen julkkistähden Kelly Brookin suhdekuviot ovat olleet viime aikoina kovasti esillä viihdeuutisissa. Neitokainen päätti kolmevuotisen suhteensa rugbypelaaja Thom Evansiin, ja alkoi pian sen jälleen seurustella eksänsä Danny Ciprianin kanssa.

Nyt 33-vuotias Kelly Brook hehkuu Turkin FHM-miestenlehden kannessa. Uhkea kaunotar on verhonnut muodokkaan vartalonsa vaalean turkoosiin uima-asuun, joka on kuitenkin poven kohdalta varsin antava.

kellybrook02042013

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.