Kim Kardashian myönsi lihoneensa – korosti kilojaan asuvalinnalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, on tällä hetkellä raskaana. Neidon asuvalinnat ovat viime aikoina herättäneet huomiota, koska hän ei ole aina osannut valita ulkomuodolleen imartelevinta asukokonaisuutta.

32-vuotias julkkisneito on kommentoinut nyt julkisuudessa muuttuvaa ulkomuotoaan. Hän kertoo joutuneensa monen lehden mustamaalaamaksi, kun julkaisut ovat liioitelleet hänen lihoneen 90-kiloiseksi. Omien sanojensa mukaan Kim painaa vain 64 kiloa. Hän kuitenkin myöntää lihoneensa kahdeksan kiloa.

– Olen huomannut, että olen lihonut senttejä ja leventynyt, mutta vatsani ei ole vielä pulpahtanut esiin. On vaikea löytää vaatteita, jotka eivät saisi minua näyttämään painavalta. Joinain päivinä vauvakumpuni näkyy todella selvästi, joinain ei. En koskaan tiedä, miltä tulen näyttämään, kertoi Kim Kardashian Extra TV -sivustolle.

Neito myös kertoi, että keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kuitenkin lupasi esitellä vatsaansa kunnolla, kunhan se kasvaisi tarpeeksi suureksi. Hän kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa.

Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden äskettäin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen päällään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.