Within Temptation heinäkuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Metalliyhtye Within Temptation nousee helsinkiläisen The Circus -yökerhon lavalle lauantaina 27. heinäkuuta. Yhtye nähtiin Helsingissä viimeksi joulukuussa 2011, jolloin yhtye esiintyi Sharon den Adelin johdolla.

1990-luvun puolivälissä Hollannissa perustettu Within Temptation nousi maailmanmaineeseen vuonna 2000 julkaistun albuminsa Mother Earthin myötä. Ice Queen -singlen myötä yhtye singahti yhdeksi suurimmista kiintotähdistä melodisen metallimusiikin genressä. Within Temptation työskentelee parhaillaan uuden albuminsa parissa, jonka on määrä nähdä päivänvalo syksyllä 2013.

Konsertti myytiin loppuun jo hyvissä ajoin, ja se sai ylistäviä arvioita niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Tulevan kesän keikka tuskin tulee poikkeamaan tästä, joten lippujen hankinnassa kannattaa olla ajoissa liikkeellä!