Pariskunta harrasti seksiä McDonald’sin vessassa – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunnat haluavat silloin tällöin piristää suhdettaan julkisella seksiaktilla. Joillain kyseinen toiminta voi muotoutua eräänlaiseksi harrastukseksi asti. Nyt erään parin rakkaudennälkä on järkyttänyt asiakkaat McDonald’s -ravintolassa.

Muiden asiakkaiden nautiskellessa hampurilaisistaan brittiläinen pariskunta hiipi pikaruokalan naistenvessaan harrastamaan seksiä. He jäivät aktistaan kiinni, kun ravintolan naisasiakkaat kävelivät sisään vessaan ja huomasivat lattialla toisiaan vasten kihnuttavan, voimakkaasti ääntelehtivän parin.

Lemmekkäällä päällä ollut hatfieldiläinen pari oli valinnut vielä huonoimman mahdollisen hetken yhdynnälleen, sillä ravintola oli teeaikaan täynnä lapsia. Vartijat ottivat kiinni pariskunnan ja kuljettivat heidät välittömästi pois paikalta. Tempaus kuohutti erityisesti paikalla olleita lapsiperheiden vanhempia.

– Heidän pitäisi hävetä itseään, kun tekevät sen McDonald’s-ravintolassa. Tämä on lasten ravintola, kommentoi eräs perheenäiti tapahtunutta Daily Mirror -lehdelle.