Julma aprillipila: Supertähti esitti tyttärelleen saaneensa sydänkohtauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin on pian jälleen isä. 54-vuotiaan tähden nykyinen 26 vuotta häntä nuorempi vaimo on nimittäin raskaana. Alec Baldwinilla on ennestään teini-ikäinen Ireland-tytär hänen ex-vaimonsa Kim Basingerin kanssa.

Konkarinäyttelijä kertoi taannoin Late Night with Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa pelkäävänsä, ettei saisi perheeltään apua, mikäli hän kärsisi sairaskohtauksesta. Syynä on Alec Baldwinin muutaman vuoden takainen aprillipila. Tuolloin hän nimittäin uskotteli tyttärelleen saaneensa sydänkohtauksen.

– Hän oli katsomassa televisiota, ja mietin, huomaisiko hän jos jotain tapahtuisi minulle. Päätin siis kokeilla. Sanoin, että minusta tuntuu kuin minua närästäisi pahasti, ja että menen hakemaan vettä, Alec Baldwin kertoo.

– Nousin ylös ja lähdin kävelemään, mutta kaaduin yhtäkkiä lattialle. Tyttäreni pomppasi ylös ja soitti hätänumeroon. Makasin maassa jonkin aikaa ja laskin kymmeneen. Hän taisi potkaista minua ainakin kymmenen kertaa, kun paljastin sen olleen pelkkä pila, Baldwin tunnustaa.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi taannoin, ettei hän halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi viime vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia. Alec Baldwin nähdään seuraavaksi Blue Jasmine -elokuvassa.