Brandi Glanvillen paita ei peittänyt juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin pintapiireissä on tapana hankkia julkisuutta lähes keinolla millä hyvänsä. Usein keino onkin poikkeuksellisten paljastavien asujen pukeminen ylle julkkisjuhliin. Nyt tästä on taas saatu varsinainen malliesimerkki leffakaupungin seurapiirikaunottaren yllä.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tunnetuksi tullut Brandi Glanville jäi taannoin kotibileissä kiinni vessaseksin harrastamisesta.

Nyt 40-vuotias tähti saapui New Yorkissa järjestettyihin Bravo-televisiokanavan juhliin tyylilleen uskollisessa, katseet kääntävässä asuvalinnassa. Brandi Glanvillen yllä nähtiin nimittäin punainen leninki, jonka antoisa kaula-aukko näytti ulottuvan lähes realitykaunottaren napaan asti.

Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.