Tina Turner kihloihin – 18 vuoden seurustelun jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Tina Turner kuuluu musiikkimaailman suurimpiin tähtiin, ja hänellä on takanaan useita vuosikymmeniä kestänyt ura. Laulajatähti, oikealta nimeltään Anna Mae Bullock, on myynyt uransa aikana arviolta 180 miljoonaa albumia.

Nyt Tina Turnerin kerrotaan menneen kihloihin musiikkituottaja Erwin Bachin kanssa. Pari on ehtinyt seurustella jo peräti 18 vuoden ajan. The Sun -lehden mukaan he suunnittelevat näyttäviä juhlia Sveitsin Zürichissa, jossa pari on asunut 15 vuoden ajan. 73-vuotias laulajatar on ollut aikaisemmin naimisissa Ike Turnerin kanssa vuosina 1962 – 1976.

Tina Turnerin ura alkoi aviomies Ike Turnerin aisaparina. Parin musiikillinen menestys kätki alleen onnettoman ja väkivaltaisen avioliiton, josta laulajatar kertoi eron jälkeisinä vuosina. Turnerin sooloura alkoi 1974 ilmestyneellä Tina Turns the Country On! -debyyttialbumilla. Kaunotar on esiintynyt myös muutamissa elokuvissa kuten Mad Max Beyond Thunderdome ja Last Action Hero.