Bruce Willis paljasti haaveensa: ”Haluaa James Bond -pahikseksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Menestysnäyttelijä Bruce Willis on tehnyt uransa aikana lähes kaiken, mitä voisi toimintatähdeltä odottaa. Miehen viimeisin A Good Day to Die Hard -elokuva on kerännyt katsojia Suomessa, vaikka Staran elokuva-arvostelussa se ei päässyt koville pistelukemille.

Nyt 58-vuotias konkaritähti on kertonut viimeisimmästä kunnianhimostaan elokuva-alalla. Bruce Willis nautti niin paljon uusimmasta Skyfall-elokuvan katsomisesta, että suunnittelee jo roolityötä seuraavassa James Bond -filmatisoinnissa. Miestä kiinnostaa rooli elokuvan pääpahiksena.

– Olen aina ajatellut, että olisi hauska näytellä roistoja. Yritin sitä muutaman kerran, mutta se ei ollutkaan niin hauskaa kuin luulin. Pysyn niistä hommista pois, jollen saa tarjousta James Bondin roiston roolista. Viimeisin elokuva todella uudisti rakkauteni agentti 007 kohtaan, kertoi Bruce Willis Female First -sivustolle.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.