Brittiteinin hikka jatkunut 10 viikkoa! ”Keinot alkavat loppua kesken”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaiselle on joskus tullut hikka. Nikottelu ei yleensä ole pitkäaikainen vaiva, mutta se herättää sitäkin enemmän huomiota ympäristössä. Hikan saanut henkilö saattaa joutua esimerkiksi koulussa tai työpaikalla muiden vitsien kohteeksi.

Nyt eräälle brittiteinille hikka on edennyt ongelmaksi asti. Surreylaisen Emily Marshin hikka on sinnikästä laatua, sillä sen kerrotaan jatkuneen jo kymmenen viikon ajan. 13-vuotias tyttö kertoo nikottelevansa jopa yöaikaan, koska hikka ei vain lopu.

Hän on joutunut tilansa takia olemaan iltapäivisin pois koulusta, koska hikka turhauttaa häntä. Marsh on kuvattu St. Helierin sairaalassa moneen otteeseen ja hän on kokeillut hikkaan lääkkeitä, hypnoosia, osteopatiaa ja kansanlääkintää. Vielä nikottelu ei kuitenkaan ole hellittänyt.

– Yritämme mitä vain. Keinot alkavat loppua kesken, kertoi teinin äiti Cathy Barrett Evening Standard -lehdelle.