Jymy-yllätys: 46-vuotias Halle Berry on raskaana

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Bond-tyttönäkin nähty amerikkalainen näyttelijätär Halle Berry joutui äskettäin kohun keskelle ex-miehensä vuoksi. Tähden Nahla-tyttären isä Gabriel Aubry nimittäin pahoinpiteli nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry on sittemmin hakenut Aubrylle lähestymiskieltoa.

46-vuotias näyttelijätär on nyt noussut otsikoihin todellisen yllätysuutisen myötä. Hänen tiedottajansa on nimittäin vahvistanut tiedot, joiden mukaan Halle on kolmannella kuulla raskaana, Daily Mail uutisoi. Lapsen isä on suosikkinäyttelijättären nykyinen kumppani, ranskalaisnäyttelijä Olivier Martinez.

Sivuston mukaan pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. Kyseessä on 47-vuotiaan Olivierin ensimmäinen lapsi. Hallen kerrotaan saaneen tietää raskaudestaan vain päiviä helmikuisten Oscar-juhlien jälkeen, joiden yhteydessä kaunottaren kerrotaan valitelleen huonovointisuutta ja painon kertymistä.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Näyttelijätär alkoi seurustella mallikomistuksen kanssa vuonna 2005, ja he seurustelivat viiden vuoden ajan.