Sinkkuelämää-tähti dieetillä vuodesta 1974

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miestennielijä Samantha Jonesia Sinkkuelämää-sarjassa ja -elokuvissa esittävä Kim Cattrall on jo 56-vuotias, mutta häntä pidetään todellisena puumanaisena ja seksipommina vieläkin. Nainen myöntää seuranneensa vartalonsa linjoja liki 40 vuoden ajan.

Kim kertoo iän tuoneen haastetta pysyä timmissä kunnossa. Hän myöntää vitsailleensa usein olleensa dieetillä vuodesta 1974, mutta sanoo samaan hengenvetoon vitsin olevan totta.

– Rakastan syömistä, eikä vartalomallini ole luonnostaan hoikka, Kim paljastaa Femail Firstille.

Kim Cattrall nähtiin useita kertoja harrastamassa seksiä Sinkkuelämää-elokuvissa, mutta intiimit paikat pysyivät piilossa. Hän on nimittäin ilmoittanut, ettei hän enää tule riisumaan vaatteitaan seksikohtauksia varten eikä esittelemään intiimejä ruumiinosiaan julkisesti – vaikka olisi kuinka timmissä kunnossa. Kim on ollut sinkkuna vuodesta 2009 erottuaan Alan Wysesta.