Selena Gomez julman pilan kohteena: ”Isä tappoi äidin”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez esiintyi vastikään videolla, jossa hän tanssi ystäviensä kanssa Everybody Knows (Your Boyfriend is a d****bag) -kappaleen. Videon ajatellaan olevan sivallus exä Justin Bieberille. Nyt neitokainen on otsikoissa mauttoman pilan takia.

20-vuotias Selena on nimittän joutunut erikoisen pilan kohteeksi. Tuntematon henkilö oli soittanut hätänumeroon sanoen, että näyttelijäkaunottaren isä on tappanut Selenan äidin. Soittaja myös väitti poliiseille, että isä aikoo polttaa perheen Los Angelesissa sijaitsevan kotitalon, TMZ uutisoi.

Hätäpuhelun seurauksena poliisit saapuivatkin nopeasti sankoin joukoin Gomezien talolle. Kotona olleet Selena ja hänen äitinsä eivät kuitenkaan olleet tietoisia hämmentävästä hätäpuhelusta. Näyttelijäkaunotar ei ole ainoa julkkis joka on joutunut aiheettoman hätäpuhelun kohteeksi lähiaikoina, sillä Justin Timberlake koki saman kohtalon kuin Selena jopa saman päivän aikana. Poliisi ei vielä tiedä, kuka häiriköi kaupungin julkkisasukkaita.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.