Bon Jovi antoi kitaristi Richie Samboralle potkut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi koki vastikään yllätyksen, kun yhtyeen kitaristi Richie Sambora keskeytti omalta osaltaan määräämättömäksi ajaksi Because We Can -kiertueen. Miehen päätöstä kuvattiin bändin kotisivuilla henkilökohtaisiksi syiksi.

Kuluneen viikon aikana on huhuttu, että Samboran lähtö johtui yhtyeen jäsenten tulehtuneista väleistä. Nyt huhumyllyyn on heitetty lisää vettä, sillä The New York Post -lehdelle jutellut nimetön lähde on kertonut, että Jon Bon Jovi potkaisi kitaristin pois kiertueelta. Lähteen mukaan lähtöpassien syynä oli Samboran ylenpalttinen juhliminen.

– Jon on yrittänyt päästä hänestä eroon. Hän juo koko ajan ja hänellä on jatkuvasti ympärillään lauma Hollywood-bimboja, lähde kertoo lehdelle.

Jon Bon Jovin Dorothea-vaimon kerrotaan olleen erityisesti sitä mieltä, että alkoholi ja huumeet tulee pitää hintaan minä hyvänsä kaukana Because We Can -kiertueesta. Varmaa tietoa kahdesti vieroituksessa olleen Samboran tämänhetkisestä raittiudesta ei ole. Lähteen mukaan kosteissa juhlissa viihtyvä kitaristi ei kuitenkaan ole valmis menemään uudelleen vieroitukseen.

Sambora on ikuistettu valokuvaajien toimesta Havaijilla, jossa mies oli tyttärensä kanssa lomailemassa viime viikolla. Yhtyeen tämänhetkisen tilanteen vuoksi suomalainen yleisökin saa jännittää, kipuaako Sambora Tampereella Ratinan Stadionin lavalle 26. toukokuuta. Yhtye on ilmoittanut miehen väliaikaiseksi tuuraajaksi Theofilos Xenidiksen, eli Phil X -nimellä paremmin tunnetun kanadalaiskitaristin.