Chris Brown sallisi Rihannalle lesbosuhteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu r&b-tähti Chris Brown pahoinpiteli vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan, mutta vuosien jälkeen Rihanna antoi anteeksi ja pariskunta palasi yhteen. Rakkaustarinan jatko on tällä hetkellä hieman epäselvä.

Chris Brown vihjasi viikko sitten Power 106 -radiokanavan haastattelussa, ettei suhdestatukseen vastaaminen olekaan enää kovin yksinkertaista. Kuulijat tekivät kiertelystä heti johtopäätöksen, että kohuparin suhde on taas ainakin toistaiseksi karilla. Nyt muusikkomies on kuitenkin kommentoinut suhdetta The Sun -lehdelle, mutta pariskunnan suhteen tila on yhä epäselvä.

Brown kertoi lehdelle, että hänen puolestaan Rihanna saisi pettää häntä naisen kanssa. Miespuolisen henkilön kanssa pettämistä r&b-tähti ei kuitenkaan sulattaisi. Brown kertoi myös, ettei hän halua olla mustasukkainen poikaystävä, joka soittelee koko ajan tyttöystävänsä perään.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.