Kendra Wilkinson jätti realitysarjan kesken: ”Riskeerasin henkeni”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdessä. Hän kuvasi äskettäin sukellukseen keskittyvää Splash-realityohjelmaa muiden julkkistähtien ohella. Nyt neitokainen on kertonut lähteneensä sarjasta.

Kaunotar on kertonut jättäneensä kuvaukset kesken sen takia, että hän koki sarjan olevan liian vaarallinen, Female First -sivusto uutisoi. 27-vuotiaan Wilkinsonin on lähiaikoina huhuttu olevan raskaana, ja hänet nähtiinkin Splashin kuvauksissa vatsanseudun peittävässä monokinissa. Neitokainen ei ole kommentoinut ympärillään vellovia raskaushuhuja.

– Heräsin joka aamu täristen. Se on todella vaarallinen ohjelma. Rinnastin uimalaudalta hyppäämisen kuolemaani hyppäämiseen. Se oli minulle niin iso asia. Se todella merkitsi minulle henkeni riskeeraamista, Kendra Wilkinson selittää ohjelmasta.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.