Kim Kardashian soitti poliisit – vain päästäkseen burritolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan. Raskauskiloja on kertynyt aikamoinen määrä, mutta superjulkkis ei ole edes yrittänyt piilotella lisäkilojaan, vaan näyttää olevan niistä jopa hieman ylpeä.

Nyt 32-vuotias Kim Kardashian on herättänyt kummastusta erikoisen ruoanhakutaktiikkansa johdosta. Raskaudesta johtuvista ruokahimoista kärsivä realitytähti joutui tukalaan tilanteeseen losangelesilaisen ravintolan edessä. Burrittoja hakemassa ollut Kim nimittäin saikin vastaansa huomattavan paparazzilauman, The Sun -lehti uutisoi.

Tuleva äiti ei kuitenkaan tästä lannistunut. Kim päättikin soittaa poliisit paikalle auttamaan hänet kiipelistä. Niinpä LAPD saapui paikalle ohjaamaan realitytähden turvallisesti meksikolaisravintolaan paparazzien ohitse.

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.