Näin nolosti voi käydä vesiliukumäessä – älä ota mallia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

YouTube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Esimerkiksi Amerikan hauskimmat mokat -video on naurattanut verkossa jo yli 15 miljoonaa ihmistä. Nyt on koottu video siitä, miten liukuminenkin voi mennä pieleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on Huffington Post -lehden kokoama video, jossa nähdään lukuisia ihmisiä liukumassa vedellä kostutettuja liukumäkiä pitkin. Kuuman kesäpäivän suosikkileikki menee kuitenkin yllättävän monella hämmästyttävästi mönkään. Videolla nähdäänkin, kuinka osalla itsetehdyn liukumäen laskeminen tyssääkin jo heti alkutekijöihin.

Muutamassa hurjankin näköisessä pätkässä nähdään myös, kuinka insinööritaidot eivät ole aivan riittäneet liukumäen ja sen päähän asetettavan altaan asettelussa. Teknisiä onglemia ilmenee myös liukumäen pituuden arvioimisen kanssa.