Pikkupoika liian usein vaihtopenkille – äiti soitti poliisille

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Joukkuelajeihin tunnetusti kuuluu se, että välillä jokainen joutuu viettämään aikaa pelikentän sijaan vaihtopenkillä. Eräs brittiäiti on kuitenkin ottanut poikansa vaihtopenkkikomennukset todella vakavasti, sillä hän syyttää paikallista jalkapalloseuraa rasismista.

Kyseessä on yhdeksänvuotias brittipoika, joka on pelannut Knowle Juniors -jalkapallojoukkueessa kaksi vuotta. Pojan äidin mukaan hänen lapsensa joutuu viettämään enemmän aikaa vaihtopenkillä kuin muut lapset. Äiti on myös sitä mieltä, että jalkapalloseuran päätös liittyy siihen, että hänen poikansa on aasialainen, Daily Mail -lehti uutisoi.

Nuoren pojan kannalta varmasti epämiellyttävä tilanne johti siihen, että hänen äitinsä soitti asiasta poliisille. Jalkapalloseuran mukaan kyseessä on kuitenkin ”jalkapallollinen, ei rasistinen ongelma”. He ovat myös sanoneet, ettei kyseinen pikkupoika ole ainoa, joka on joutunut viettämään muita pelaajia enemmän aikaa vaihtopenkillä.