Syöpäsairas miljonääri piilotti miljoona-aarteen – vieläkin löytymättä

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Moni meistä on varmasti jossain vaiheessa lapsina leikkinyt aarteenmetsästystä muiden leikkien ohella. Nyt tarjolla on kuitenkin aikuisiakin varmasti kiinnostava aarteenmetsästys, jonka aarteena toimii kahden miljoonan dollarin potti.

Kyseessä on syöpään sairastuneen antiikkikauppiaan Forrest Fennin käynnistämä jännittävä aarteenmetsästys, jossa aarteen löytäjästä tulee kertaheitolla miljonääri. 82-vuorias Fenn on julkaissut The Thrill of the Chase -omaelämäkerran, jossa hän kertoo vihjeitä piilottamaansa aarteen sijaintiin, Daily Mail uutisoi. Kahden miljoonan dollarin, eli noin 1,5 miljoonan euron, arvoista pottia ollaan metsästetty kohta jo kolme vuotta.

Amerikkalainen Fenn on kirjassaan julkaissut runon, josta löytyy yhdeksän vihjettä New Mexicoon piiloitetun aarteen sijainnista. Miehen mukaan kätketty aarre on arkku, josta löytyy muun muassa antiikkisia koruja, kultarahoja ja erittäin arvokkaita keräilyesineitä. Osa on kuitenkin epäillyt miehen tarinan todenmukaisuutta, mutta Fenn on puolustanut aarteensa olemassaoloa järkkymättömästi.