Eva Longorian bikinit pettivät rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Eva Longoria joutui vastikään nännikohun kohteeksi, kun hänen mekkonsa petti In Style -lehden jatkobileissä. Neitokainen kyykisteli paparazzien edessä jatkoilla, minkä vuoksi hänen nänninsä paljastui kaiken maailman ihailtavaksi.

Nyt 38-vuotiaan neitokaisen nänni on tehnyt paluun. Tällä kertaa Eva vilautteli oranssien bikiniensä sisältöä Puerto Ricossa, jossa näyttelijätär osallistui ystäväpariskuntansa häihin. Markkinointimoguli J.R. ja Loren Ridingerin Amber-tyttären häihin osallistui muitakin tunnettuja nimiä, kuten Mary J. Blige, Chloe Green ja Marc Anthony.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.