Golnesa ”GG” Gharachedaghi on povekas julkkiskaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan menestyksen myötä Yhdysvalloissa on lanseerattu muitakin perhekeskeisiä tositv-sarjoja. Eräs niistä on Shahs of Sunset -ohjelma, jossa seurataan uusrikkaiden iranilaisten bisnesihmisten elämää Tehrangelesin alueella Los Angelesissa.

Eräs realitysarjan tähdistä on Golnesa Gharachedaghi, joka tunnetaan lyhyemmin nimellä GG. Muslimiperheestä tuleva neitokainen nähtiin vastikään New Yorkissa sarjan muun kastin kanssa. Tumma julkkistähti oli verhonnut vartalonsa leninkiin, jossa oli varsin avonainen kaula-aukko. Se toikin hänen rintavakonsa huomion keskiöön.

Bravo-televisiokanavalla nähtävä Shahs of Sunset -sarja on Yhdysvalloissa jo toisella tuotantokaudellaan. Kotimaisilla kanavilla 30-vuotiaiden bisnesihmisten elämää kuvaavaa sarjaa ei ole toistaiseksi esitetty. GG on sarjan toisella tuotantokaudella lanseerannut siskonsa kanssa oman hiustenpidennysbrändin nimeltä GG’s Extensions.