Tutkijan hämmentävä havainto: Horoskooppimerkki kertoo rikkaudesta

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Astrologian avulla on vuosituhansien ajan pyritty ennustamaan tulevia tapahtumia ja tulkitsemaan esimerkiksi sopivia aikoja tärkeille hankkeille. Aikaisemmin suuret hallitsijat käyttivät tätä nykyään vähemmän arvostettua metodia valintojen tekemisen apuna.

Nyt horoskooppimerkin väitetään kertovan jotain olennaista ihmisen mahdollisuuksista luoda varallisuutta elämäänsä. Brittitutkimuksen mukaan rikkaimpiin eläinradan merkkeihin kuuluu kaksonen. Kiinnostava löytö paljastui tutkijoille, kun he kävivät läpi Ison-Britannian tuhat rikkainta ihmistä.

Rikkaus ja runsaus levittäytyi kaikkien eläinradan merkkien ylle, mutta suurin rahakeskittymä oli kaksosten merkissä. Esimerkiksi brittijulkkikset Sir Paul McCartney, Sir Tom Jones ja Jamie Oliver ovat tässä merkissä syntyneitä. Analyysi perustuu Sunday Timesin rikkaimpien henkilöiden listan ennakkokatsaukseen, joka julkaistaan 21. huhtikuuta.

Seuraavaksi eniten tienasivat kauris, oinas, härkä, leijona ja jousimies. Huonoimmassa asemassa kukkaron kasvattamisen kohdalla on tutkimuksen mukaan skorpioni-horoskooppimerkki, uutisoi The Sun -lehti.