Jay Z:n ja Beyoncen loma raivostuttaa Yhdysvalloissa: ”Välinpitämätöntä ja loukkaavaa”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Musiikin monitaituri Jay-Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain tunnetuimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Pariskunta sai viime vuonna esikoislapsensa, jonka nimeksi annettiin Blue Ivy.

Muusikkopariskunta vieraili Kuubassa viettämässä viidettä hääpäiväänsä loman merkeissä. Kaikkia kyseinen rakkausloma ei kuitenkaan miellyttänyt, TMZ uutisoi. Kuubaan matkustavia amerikkalaisia ei katsota hyvällä, eivätkä julkkistähdet ole tästä poikkeus. Kuuban demokratian eteen työskentelevä amerikkalaisjärjestö on ilmoittanut olevansa erittäin pettynyt pariskunnan matkustamisesta Kuubaan.

– Siellä on naisia jotka hakataan päivittäin, naisia, jotka lukitaan vankilaan ilman mitään syytä… ihmiset taistelevat vapautensa puolesta. Tämä on erittäin loukkaavaa, Mauricio Claver-Carone kommentoi asiaa TMZ:lle.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hip-hop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008.