Malawin presidentti raivostui Madonnalle: ”Loukkaus kansaa kohtaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Musiikillisen menestyksen lisäksi Madonna tunnetaan myös hyväntekeväisyysprojekteistaan. Laulajatar on adoptoinut kaksi lasta Malawista sekä perustanut maahan kouluja rakentavan järjestön. Nyt Madonna ei kuitenkaan ole maan presidentin suosiossa.

Malawin presidentti Joyce Banda on julkisesti moittinut menestyslaulajattaren toimia maassa. Johtajan mukaan Madonna on pettänyt lupauksensa rakentaa köyhyydestä kärsivään maahan miljoonia maksava, tytöille tarkoitettu oppilaitos. Tämän sijaan laulajattaren kerrotaan rakentaneen 10 koulua.

Tämä ei kuitenkaan sovi Bandalle, sillä Madonna ei ole konsultoinut viranomaisia rakennusprojektinsa tiimoilta. Presidentin mukaan kenenkään ei tulisi tulla maahan ja toimia omapäisesti ilman rittävää tarpeiden kartoittamista, The Sun -lehti uutisoi. Maan johtaja ei myöskään ole tietoinen laulajattaren rakennuttamien koulujen sijainneista.

– Se on loukkaus kansaa kohtaan, presidentti Joyce Banda kommentoi Madonnan itsenäistä toimintaa.

Madonna tervehti taannoin ensimmäisessä Instagram-viestissään fanejaan k*sipäinä. Hän julkaisi sivustolla myös otoksia, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta martinilasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.