Niall Horan löysi mallityttöystävänsä backstagelta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poikabändi One Directionin jäsenet piirsivät itsestään vastikään omakuvat, jotka he lahjoittivat hyväntekeväisyyteen. Komistukset saivat teoksistaan myös psykologin arvion. Niall Horanin piirroksesta paljastui muun muassa, että nuorukainen on pohjimmiltaan varautunut.

19-vuotiaan popparin uutisoitiin äskettäin eronneen tyttöystävästään Amy Greenistä, mutta ero ei tainnut jäädä nuorukaista vaivaamaan. Poikabändiläisen kerrotaan nimittäin löytäneen jo uuden rakkaan mallikaunotar Zoe Whelanista, The Sun kertoo. Pariskunta tapasi One Directionin keikan jälkeen Horanin pyydettyä mallia takahuoneeseen.

– Niall on tapaillut Zoeta salassa parin kuukauden ajan tavattuaan hänet keikan jälkeen, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

Lehden mukaan Horan on useammankin kerran pyytänyt yleisöstä silmäänsä miellyttäneitä tyttöjä esiintymisten jälkeen bändin henkilökohtaisiin tiloihin. Nyt laulaja on kuitenkin lähteiden mukaan vakavissaan Whelanin suhteen. Horan otti mallikaunottaren jopa deitikseen veljensä Gregin häihin.

One Direction -komistusten taannoin tekemät piirrokset myytiin Ebay-verkkokaupassa. Psykologi Jo Hemmingsin arvion mukaan Niall Horan vaikutti piirtämänsä omakuvan perusteella epävarmalta ja varautuneelta nuorukaiselta. Popparin piirtämästä piirroksesta puuttuivat suu, korvat ja hiukset. Hän ei myöskään signeerannut kuvaansa, joten Horan ei psykologin mukaan ole varma asemastaan yhtyeessä.