Sarah Harding poliisin haaviin – mokasi ja vietiin putkaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman menestyneimpien tyttöbändien joukkoon lukeutuva Girls Aloud -yhtye perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin jäseniin kuuluu muun muassa Sarah Harding, joka aikoo seuraavaksi yrittää soolouraa omalla albumillaan.

Nyt 31-vuotias kaunotar on saanut epäedullista huomiota varsin nololla tavalla. Brittikaunotar nimittäin pidätettiin, koska hän puhui puhelimeen ajaessaan samanaikaisesti autoa Lontoon keskustassa. The Sun -lehden mukaan neitokainen ei myöskään aluksi meinannut pysähtyä viittelöivien liikennepoliisien käskystä.

Näiden kahden rikkomuksen seurauksena laulajakaunotar vietiin poliisiaseman putkaan. Harding on sittemmin päästetty vapaaksi takuita vastaan. Puhelimella pelleily toi kuitenkin neitokaiselle kutsun oikeuden eteen vielä tämän kuun aikana.

– Sarah oli erittäin järkyttynyt. Rikkomukset ovat melko vakavia, lähde kertoo The Sunille.

Girls Aloud -tyttöbändiin kuuluvat Sarah Hardingin ohella Nicola Roberts, Kimberley Walsh, Nadine Coyle ja Cheryl Cole. Yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn. Heidän Beautiful Cause You Love Me -kappaleen musiikkivideo julkaistiin joulukuussa YouTube-palvelussa. Se on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katsojaa.