Suuri suomalainen yökerhoketju yrityssaneeraukseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ravintolarintamalla tapahtuu jälleen. Maan suurimpiin ravintola-alan ketjuihin lukeutuva Suomen Onnelat Oy on nimittäin Staran juuri saamien tietojen mukaan haettu yrityssaneeraukseen viime torstaina 4. huhtikuuta.

Yhtiön toimitusjohtaja Antti Raunio vahvisti hetki sitten tiedon Staralle. Hänen mukaansa yhtiö jätti itse hakemuksen yrityssaneerauksesta ja velkojat puolsivat vahvasti hakemusta.

Yritys kuului aiemmmin Sedu Koskisen perustamaan SK Entertainment Group -konserniin, mutta nykyisin se kuuluu Night People Group Oy -konserniin. Yrityssaneeraukseen haettuun ravintolayritykseen kuuluvat konsernin verkkosivujen mukaan Onnela-yökerhot Helsingissä, Kajaanissa, Kuopiossa, Raumalla ja Rovaniemellä, Tivoli-yökerhot Tampereella, Oulussa ja Lahdessa sekä Armas-ravintolat Tampereella, Lahdessa ja Rovaniemellä, Porin Cabaret Discotheque ja Seinäjoen Komia-yökerho.

Yrityssaneeraus ei koske Night People Group Oy -konsernin kaikkia yhtiöitä. Konsernissa toimii lukuisia muitakin ravintoloita, joista tunnetuimpia ovat muun muassa The Tiger ja Apollo -ravintolat sekä Helsingin Kaivohuone. Konsernin tuoreimpia ravintoloita ovat muun muassa tamperelaiset Raideri ja Screen Club & Lounge.