Farrah Abrahamin pornovideota kaupitellaan: ”Seksiä lukuisissa asennoissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan teiniäidit ovat saaneet runsaasti kyseenalaista julkisuutta esimerkiksi runsaan päihteiden käytön vuoksi. Vastikään yksi sarjan päähenkilöistä, Farrah Abraham pidätettiin rattijuopomuksesta, kun hän puhalsi alkometriin 1,47 promillea.

Nyt 21-vuotiaan Farrah Abrahamin kerrotaan esiintyvän tuoreella seksivideolla, jota kaupataan parhaillaan aikuisviihdealan tuotantoyhtiöille. TMZ-verkkosivuston mukaan kyseessä on noin 30 minuutin pituinen video, jossa Farrah harrastaa seksiä toistaiseksi tuntemattomana pysyttelevän miehen kanssa lukuisissa asennoissa.

Aikaisemmin niin ikään sarjassa mukana ollut Jenelle Evans nousi otsikoihin, kun hänen alastonkuvansa päätyivät internettiin. Farrah Abraham tulee kuitenkin olemaan kohutun sarjan ensimmäinen julkisella seksivideolla esiintyvä tähti, mikäli tallenne päätyy yleiseen levitykseen.

Farrah Abraham maksoi 16.000 dollaria, eli 12.600 euroa, nenäleikkauksesta. Hänen nenänsä muotoiltiin uudelleen. Lisäksi hänen poskiinsa on asennettu implantit. Operaation suoritti plastiikkakirurgi Michael Salzhauer. Farrah Abraham on tehnyt töitä myös mallina.