One Direction -keikka yllätti fanit – Harry Stylesin housut alas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -komistukset tunnetaan siitä, että lavalla ollessaan nuorukaiset usein pilailevat toistensa kustannuksella. Tällä kertaa vitsin kohteeksi joutui bändin naistenmies, Harry Styles.

Lontoon O2-areenan keikalla bänditoveri Liam Payne veti nimittäin Harryn housut alas miehen soololaulun aikana. What Makes You Beautiful -kappale saikin viihdyttävän uuden käänteen, joka päätyi monien fanien videokameran tallentamaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla nähdään, kuinka tuhansien kirkuvien fanityttöjen edessä kalsarinsa paljastanut mies jatkoi normaalisti laulamistaan tempusta huolimatta. Harry vetää esiintymisen ohella housujaan takaisin jalkaan, eikä näytä pätkääkään nolostuneelta.

Harry Stylesin kerrottiin vastikään nauhoittavan omia kappaleita hollywoodilaisella studiolla. Nuorukaisen väitetään valmistelevan soololevyä. One Direction -yhtyeen tiedottaja kuitenkin kiisti taannoin huhut ja kertoi poikien usein työstävän yhtyeen materiaalia erillään.