Selena Gomezin uusi kappale kaatoi suositun nettisivuston

Digi Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez esiintyi vastikään videolla, jossa hän tanssi ystäviensä kanssa Everybody Knows (Your Boyfriend is a d****bag) -kappaleen. Videon ajatellaan olevan sivallus exä Justin Bieberille. Nyt julkisuuteen on vuotanut neitokaisen uusin kappale.

Come & Get It -niminen uutuuskappale vuosi verkkoon ennen sen virallista julkaisupäivää ensi maanantaita. Kappale oli tarkoitus julkaista Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa, mutta sen päästyä julkisuuteen etuajassa Seacrest ja laulajatar päättivät yhteistuumiin aikaistaa julkaisua. Nyt siis jo virallisestikin julkaistu kappale sai aikaan huomattavan kävijävyöryn Seacrestin verkkosivuille, E! Online -sivusto uutisoi.

Innokkaiden fanien seurauksena American Idol -juontajana julkisuuteen ponnahtaneen radiojuontajan nettisivut kaatuivat. Uutuuskappale Come & Get It on lohkaistu Gomezin ensimmäiseltä soololevyltä. Kauppojen hyllyille levy päätyy vielä tänä kesänä.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.