Avioero tuli Tom Cruiselle yllätyksenä: ”Elämä on tragikoomista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin supertähti Tom Cruise tunnetaan myös skientologia-kirkon jäsenenä. Salamyhkäisyydestään tunnetun uskonnon väitetään ajaneen tähden parisuhteista useammankin karille. Äskettäin Cruise paljasti haavailevansa oikeasta avaruusmatkasta.

Yksi viime vuoden suurimmista viihdemaailman uutisista oli epäilemättä Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioero. Nyt 50-vuotias tähti on avautunut tapahtuneesta saksalaisen ProSieben-televisiokanavan haastattelussa. Cruisen mukaan tieto siitä, että Katie halusi avioeron, tuli hänelle täysin yllätyksenä.

– En osannut odottaa sitä, Tom Cruise myönsi.

Tähti kertoi myös, että ero sotki hänen suunnitelmansa suurten syntymäpäiväjuhlien suhteen. Tom Cruise nimittäin täytti 50 vuotta vain viisi päivää hänen ja Katie Holmesin eron jälkeen.

– Sitä on 50-vuotias, kokenut ja luulee kaiken olevan kunnossa, kun yhtäkkiä se iskee… Mutta sitä elämä on. Elämä on tragikoomista. Siihen tarvitsee huumorintajua, Cruise kuvailee.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.