”Michael Jackson pelkäsi tulevansa ammutuksi”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kolme vuotta sitten menehtynyt poplegenda Michael Jackson pysyttelee edelleen otsikoissa. Kohua on herättänyt etenkin edesmenneen tähden perheessä tapahtuneet monenlaiset välienselvittelyt. Michael Jacksonin veljet olivat äskettäin Staran haastattelussa.

Nyt julkisuuteen on noussut Michael Jacksonin ihotautilääkärille työskennellyt Jason Pfeiffer. Amerikkalaismies on paljastanut yksityiskohtaisia tietoja musiikin supertähden viimeisistä hetkistä The Sun -lehdelle. Pfeifferin mukaan popin kuningas valitsi viimeisen, joskin toteutumattomaksi jääneen This Is It -kiertueensa kohteeksi Ison-Britannian maan tiukkojen aselakien takia.

– Hän hylkäsi paluun Yhdysvalloissa sen takia koska siellä ihmiset pääsevät käsiksi aseisiin ja he olisivat ampuneet hänet. Hänen mielestään Amerikka oli liian vaarallinen, Jason Pfeiffer paljastaa The Sunille.

Miehen mukaan muusikko oli myös erittäin tokkurainen ja omituinen viimeisten elinviikkojensa aikana. Pfeiffer kertoo, kuinka Jackson oli viimeisillä käynneillään ihotautiklinikalla alkanut hyvästelemään tunteellisesti klinikan työntekijöitä. Amerikkalaismiehen paljastukset tulevat juuri ennen kohuttua oikeudenkäyntiä, jossa Jacksonin lapset ja äiti vaativat keikkapromoottori AEG Liveltä 26 miljardia dollaria muusikon kuoleman aiheuttaneen lääkärin Conrad Murrayn palkkaamisen takia.

Äskettäin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.