Georgia May Jagger kuumensi catwalkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on saavuttanut viime vuosina kiitettävän malliuran. 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut neito nähtiin vastikään eroottisella Just Cavalli -hajuveden mainosvideolla.

Nyt Georgia May on nähty Mercedes Benz -muotiviikoilla Sydneyssä, Australiassa. Neitokainen säteili catwalkilla Camilla-vaatemerkin muotinäytöksessä. Hän esitteli kevään ja kesän vaatekokoelmia, ja ihastutti yleisön muun muassa kirjavalla bikiniasulla, joka korosti hänen naisellisia muotojaan.

21-vuotias Georgia Jagger sai jo 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.