Hurja painonpudotus: Deena Cortesen luomurinnat nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitykaunotar Deena Cortese tunnetaan parhaiten jo kuopatusta Jersey Shore -sarjassa, jossa neidon nähtiin juhlivan villisti sarjan muun kastin kanssa. Viime aikoina 26-vuotias julkkis on keskittynyt painonpudotukseen.

Deena julkaisi Twitter-palvelussa keskiviikkona kuvia, joissa hän esitteli laihdutuksensa tuloksia keltaisissa bikineissä ja muissa asuissa. Cortese on onnistunut pudottamaan treeninsä aikana seitsemän kiloa, ja hän on myös kutistunut useita vaatekokoja. Otokset imartelivat tähden luomumuotoja.

– Melkein valmis Aruballe! Enää muutama viikko ja muutama kilo pudotettavana, kirjoitti Deena blogiinsa.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Deena Cortese on palannut ohjelman jälkeen taviksen elämään, ja asuu parhaillaan New Jerseyssä äitinsä kanssa. Hän onkin ottanut tavallisesta arjesta kaiken irti ja nauttii keventyneestä olemuksestaan.