Eva Mendes suuntaa hautausmaille hiljentymään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina lähinnä valkokankaalla nähty Eva Mendes on tullut tutuksi myös malliurastaan esimerkiksi Calvin Klein kampanjoissa. Kaunis näyttelijätär paljastaa rauhoittuvansa kiireisen arjen keskellä hautausmailla hiljentyen.

Mendes paljasti italialaiselle IO Donna -lehdelle viettävänsä mielellään aikaa ihmisten viimeisillä leposijoilla. Nainen menee kivipaasien suojaan meditoimaan. Nainen ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan rukoile siellä, vaan keskittyy stressinpoistamiseen muilla keinoin.

– Rakastan vanhoja kirkkoja ja hautausmaita, koska pidän niitä hiljaisina ja rauhallisina paikkoina, 15 vuotta säännöllisesti maailman eri hautausmailla vieraillut Mendes kertoo.

Hän halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes vaihtoi suunnitelmiaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle. Eva Mendes’n tunnetuimpia elokuvia ovat Hitch-Lemmentohtori, Ghost Rider ja 2 Fast 2 Furious.