Katy Perry pudotti pommin Kristen Stewartille: ”Haluaa Robert Pattinsonin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry tunnetaan on-off -julkkispari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin hyvänä ystävänä. Neitokainen on muun muassa toiminut olkapäänä näyttelijäparille heidän suhteensa myrskyisinä hetkinä.

Laulajakomistus John Mayerista viime kuussa eronnut Katy Perry on nyt iskenyt silmänsä ystävänsä mieheen. Yhteisissä karaokejuhlissa neitokainen järkytti Kristen Stewartia tunnustamalla seurueelle, että hän on kiinnostunut Robert Pattinsonista romanttisessa mielessä.

Perry julisti, että olisi valmis lähtemään treffeille vampyyriuroksen kanssa, mikäli tämä vielä eroaisi Stewartista. Uutinen tuli yllätyksenä ainakin Kristenille, joka ei pystynyt silminnäkijöiden mukaan peittelemään reaktiotaan tunnustukseen.

– Kristen näytti siltä, että hän halusi lähteä juoksemaan karkuun, kertoi lähde Star-lehdelle.

Kristen Stewart joutui viime kesänä pettämisskandaaliin, joka sai alkunsa paparazzikuvista. Niissä Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.