Snoop Lion tylyttää homot: ”Eivät kuulu rap-skeneen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen rap-legenda Snoop Dogg tunnetaan nykyisin nimellä Snoop Lion. Mies teki vastikään reggae-henkisen Ashtrays and Heartbreaks -yhteisdueton laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusin kanssa.

Nyt mies on kommentoinut hip hop -kulttuuria ja homoseksuaalisuutta The Guardian -lehden haastattelussa. Snoop Lionin mielestä homous ja rap eivät nimittäin kuulu yhteen, koska kyseinen musiikkigenre on niin miehinen laji. Hän otti esimerkiksi kaapista ulos tulleen r&b-tähden, Frank Oceanin.

– Homous on hyväksyttävää laulumaailmassa, mutta en tiedä tuleeko siitä ikinä hyväksyttävää rap-genressä, koska se on niin maskuliinista, kommentoi Snoop Lion lehdelle.

– Se on kuin jalkapallotiimi. Et voi olla puhuhuoneessa h*vetin pepuntaputtelija-miesten kanssa, ja sitten yhtäkkiä sanoa, että pidät jostain miehestä. Siitä tulee liian rankkaa.

Snoop Lionin kommentti yllättänee yleisön, sillä hän on aiemmin tullut tunnetuksi homoliittojen kannattajana. The Guardian -lehden haastattelussaan tähti lopulta sanoi, ettei hänellä ole mielipiteestään huolimatta ongelmaa homoseksuaalien kanssa. Hän kertoi omaavansa esimerkiksi monia homoystäviä. Rastafari-kulttuurin löytänyt mies uskoo lisäksi, että rakkaus on rakkautta kaikissa muodoissaan.