Charlie Sheen kuolaa yhä Bond-tyttöään: ”Haluaisin ***** häntä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Charlie Sheen törsäsi vastikään lähes neljä miljoonaa euroa uuteen Hollywoodin kukkuloilla sijaitsevaan kartanoon. Hulppea luksusasunto ei ole miehen ensimmäinen, sillä hän omistaa samaiselta Mulholland Estates -alueelta kaksi kartanoa.

Nyt julkkismaailman lempisekoilija ja kolmesti eronnut näyttelijä on paljastanut lempieksänsä. Charlie tuntee edelleen vahvaa vetoa ex-vaimoaan Denise Richardsia kohtaan. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, ja he olivat naimisissa vuosina 2002 – 2006.

– Katsokaa tänään Anger Management ja tsekatkaa lempieksäni. Hän rokkaa. Hän on helvetin kuuma. Hän on tietenkin Denise Richards! Kirjoitti Charlie Sheen Twitter-blogiinsa.

Kohukoomikko on paljastanut tunteensa Richardsia kohtaan jo aiemmin. Vuoden 2012 kesällä mies kuvaili tuntemuksiaan näin.

– Hän näyttää edelleen vitun hyvältä. Haluaisinko panna häntä? Kyllä! Haluaako hän minua? En tiedä, kertoi Sheen Rolling Stone -lehdelle viime kesänä.

Charlie Sheen on hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja. Päihteiden suurkuluttajana tunnettu Sheen on myös tukenut sielunsisko Lindsay Lohania taloudellisesti.