Alex Gerrard treenasi itselleen unelmavartalon – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Alex Gerrard on saavuttanut tunnettavuutta kotimaassaan mallina, Daily Mirror -lehden muotikolumnistina ja futiskapteeni Steven Gerrardin vaimona. 30-vuotias kolmen lapsen äiti on hyvä ystävä muiden futisvaimojen, kuten Coleen Rooneyn ja Victoria Beckhamin kanssa.

Tänä uutena vuotena Alex antoi itselleen lupauksen, että lisäisi runsaasti kuntosalikäyntejään. Nyt neitokainen onkin saanut treenattua itselleen upean vartalon, jota hän esittelee uusissa Dubain lomakuvissa. Vaalea kaunotar nähdään otoksissa punaisissa minibikineissä kuuluisan Burj Al Arab -hotellin edessä.

Alexandra ”Alex” Gerrard kirjoittaa Daily Mirror -lehteen omaa shoppailukolumniaan. Hän meni naimisiin julkkisfutari Steven Gerrardin kanssa vuonna 2007. Parilla on kolme tytärtä, Lily-Ella, Lexie ja Lourdes. Tällä erää Alex toimii Lipsy VIP Collection -vaatemerkin mallina.