Kendall Jenner esitteli bikinivartalonsa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar Kendall Jenneriä on sivalleltu julkisuudessa jo jonkin aikaa huomattavan hoikkuutensa vuoksi. Neitokainen vastasi taannoin anoreksiaväitteisiin mussuttamalla avoimesti kuppikakkuja losangelesilaisessa Crumbs Bake Shop -puodissa.

Nyt Kendall on julkaissut verkossa kuvan ruskettuneesta bikinivartalostaan. Nuden värinen uima-asu korostaa entisestään teinin päivettynyttä kehoa. Taannoin Jenner avautui tulleensa tulleensa kiusatuksi painonsa takia. Kuvassa hän on edelleen varsin hoikka verrattuna kurvikkaisiin sisariinsa.

17-vuotias Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.