Robbie Williamsin masturbointivihjaus hämmentää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittitähti Robbie Williams ilmaisi taannoin julkisuudessa huolensa laulaja Justin Bieberiä kohtaan. Mies totesikin haastattelussa, että Bieber on liian nuori käsittelemään hurjaa suosiotaan, mistä voi myöhemmin seurata ongelmia.

Robbie Williams suuntaa Take the Crown -kiertueelle tänä kesänä poptähti Olly Mursin kanssa. Nyt miekkonen on tehnyt rohkeita paljastuksia tulevasta ohjelmistosta. Popparin mukaan kiertueen keikoilla tullaan todistamaan hänen kappaleidensa lisäksi seksiakteja.

– Aion esittää lavalla live-seksiä, ja harjoittelen sitä harrastamalla paljon seksiä, mutta se ei ole toiminut kauhean hyvin. Voin luvata alastomuutta ja seksiä itseni kanssa, kertoi Robbie Williams The Sun -lehdelle.

Williams selvensi haastattelussa, ettei aio harrastaa lavalla seksiä laulajakollegansa ja lämmittelijänsä Olly Mursin kanssa. Hän kuitenkin piti tätäkin skenaariota mahdollisena, mikäli se myisi enemmän konserttilippuja.