Vappu Pimiä kaapattiin suorasta lähetyksestä polttareihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juontaja Vappu Pimiä on juuri nyt aloittanut polttariensa viettämisen. Hänet kaapattiin nimittäin kesken Korkojen kera -ohjelman suoran lähetyksen. Ohjelmassa haastateltiin parhaillaan laulaja Arttu Wiskaria, kun studiossa alkoi yllättäen soida palohälytys.

Tämän jälkeen savukone täytti studion kevyellä savulla ja joukko täysissä varusteissa olleita palomiehiä laskeutui studion katosta suoraan lavalle. Palomiehet vetivät savunaamarin kauhistuneen Vappu Pimiän päähän ja kantoivat hänet ulos studiosta.

Kamerat seurasivat, kun Pimiä kannettiin palomiesten toimesta ulos rakennuksesta ja edelleen ulkona odottaneeseen paloautoon. Kuvan palattua studioon toinen juontaja Jenni Pääskysaari paljasti, että kyseessä oli polttariyllätys, joista Pimiän polttarit alkoivat.