Lauren Stoner käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner oli vuosi sitten paljon esillä viihdelehdissä, kun hänestä veikattiin vuoden suurta nousijaa julkkisrintamalla. Niin ei lopulta kuitenkaan käynyt, mutta Lauren nähdään nyt pitkästä aikaa paparazzikuvissa.

Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa näyttelevä kaunotar on nyt bongattu nautiskelemassa rantatunnelmista Miami Beachilla. Hänen tulevasta elokuvastaan odotetaan menestystä.

28-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Vuoden 2012 alusta saakka hän kuvannut uutta Pain and Gain -elokuvaansa, jonka toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.