Brandi Glanville kävi laser-kasvohoidossa – tässä pelottava tulos

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tuttu kohublondi Brandi Glanville poltti äskettäin kätensä ja käytti sen takia eräissä julkkisjuhlissa huomiota herättäneitä hanskoja. Sittemmin 40-vuotias julkkis julkaisi palaneesta kädestä kuvan verkossa.

Hollywoodissa ”kuumaa kamaa” oleva Brandi on nyt myös polttanut kasvonsa. Nainen kävi läpi laser-hoidon, jolla hän pyrki parantamaan kasvojensa pigmenttihäiriöistä ihoa. Heti kauneudenhoito-operaation jälkeen Glanvillen kasvot olivat kuitenkin pelottavan näköiset. Hän esitteli väliaikaisen kauhu-tyylinsä Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Lääkäri sanoi, että hän voisi hoitaa pigmenttihäiriöni pois. Se oli rankkaa iholleni. Parannun vieläkin, se on ollut masentavaa, kirjoitti Brandi blogiinsa.

Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.