Emilia Clarke peittoaa botox-beibet – meikittömänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijätär Emilia Clarke tunnetaan tähdittämästään Game Of Thrones -televisiosarjasta. Hän kertoi taannoin jääneensä sarjan kuvauksissa tekoveren takia kiinni wc-istuimeen.

Nyt Emilia on tarttunut monien muiden Hollywood-tähtösten ohella Facebook-haasteeseen, jossa neitokaiset julkaisevat itsestään meikittömän kuvan. Clarke julkaisi omassa profiilissaan luonnollisen poseerauksen, joka on saanut verkossa jo lähes 4.500 tykkäystä.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Näyttelijätär todistaakin voittavansa puhtaine kasvoineen monet botoxia käyttävät julkkisneidot. Myös muun muassa kuvankaunis Demi Lovato ja Jessie J ovat viime aikoina julkaisseet faniensa iloksi meikittömiä otoksia.

26-vuotias kaunotar tähdittää parhaillaan Aamiainen Tiffanylla -romaanin näytelmäversiota New Yorkin Great White Way -teatterin lavalla. Näytelmässä on kohtaus, jossa Emilia Clarke esiintyy alasti vaahtokylvyssä. Kohtaus on saanut lukuisat yleisön edustajat ottamaan kameran mukaansa siinä toivossa, että he saisivat kuvan tähdestä ilkosillaan – siitäkin huolimatta, että näytelmien valokuvaaminen on teatterin sääntöjen mukaan kiellettyä.