Hana Nitsche on huikea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-moguli Russell Simmons pokasi jokin aika sitten itselleen 29 vuotta nuoremman tyttöystävän, joka on niittänyt maailmalla mainetta mallin töidensä kautta. Saksalainen Hana Nitsche on esiintynyt televisiossa kotimaansa Huippumalli haussa -sarjassa.

Nyt 26-vuotias neito on julkaissut näytteitä kuvaussessiosta, jossa Hana nähdään St. Bartsin saarella. Kaunotar esiintyy kuvissa raikkaissa bikiniasuissa, jotka korostavat hänen timmin vartalonsa luontaisia kurveja. Hän äityy poseeraamaan kuvissa varsin sensuelleissa asennoissa.

Hana Nitsche on seurustellut vuoden 2012 lopusta lähtien hiphop-tähti Russell Simmonsin kanssa. Vaimostaan Kimora Lee Simmonsista eronnut keski-ikäinen räppäri on nähty mallineidon kanssa muun muassa yhteisillä rantalomilla.