Näin Japanissa: Tyttöystävätakki tuo apua yksinäisyyteen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Oletko yksinäinen? Tuntuuko sinusta, että tahtoisit saada kunnon halauksen? Japanilaiset nuoret miehet ovat nyt keksineet takin, joka korvaa tyttöystävän tai antaa ainakin helpotusta yksinäisyyteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tyttöystävätakki on tarkoitettu yksinäisille pojille, jotta he saisivat nauttia samanlaisesta rutistamisen tunteesta kuin seurustelevat kanssaveljensä. Takin keksineet nuoret miehet kertovat, että takki näyttää ihan tavalliselta takilta, mutta vyötärölle rakennettu mekanismi saa aikaan halaamisen tunteen. Rutistusta voi tehostaa pistämällä päähän kuulokkeet, joista kuuluu vaikkapa unelmien tyttöystävän kuiskailua korvaan.

Jokunen aika sitten julkaistiin tutkimus, jonka mukaan yhä useampi japanilainen sinkkumies ja -nainen on jättänyt haaveet seksistä, parisuhteesta, avioliitosta ja siten myös lapsista. Nykyisin jo 25 prosenttia kolmekymppisistä myöntää, ettei ole koskaan harrastanut seksiä. Voisikohan tyttöystävätakista olla potkua Japanin pojille aidon kumppanin löytämiseen?