Aubrey Plaza sekoili kännissä MTV-gaalassa – heitettiin ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Aubrey Plaza oli taannoin otsikoissa saatuaan korealaiselta David Chow -taiteilijalta lahjaksi taulun, joka esittää näyttelijätärtä makaamassa alastomana paljas takapuoli kohti katsojaa.

Eilen illalla Aubrey osallistui MTV Movie Awards -gaalaan, jossa hän sekoili oikein urakalla. Hän teki niin sanotut kanyewestit, eli nousi lavalle kesken toisen tähden kiitospuheen ja yritti ottaa palkintoa Will Ferrelliltä itselleen.

MTV vahvisti myöhemmin, että tempaus ei kuulunut ohjelmaan ja että Aubrey Plaza heitettiin ulos gaalasta. Ferrell kertoi naisen tuoksahtaneen selvästi alkoholille.

28-vuotias Aubrey Plaza on amerikkalainen stand up -tähti ja näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Puisto-osasto -televisiosarjan April Ludgaten roolissa. Lisäksi hänet on nähty muutamissa muissa televisiosarjoissa ja Scott Pilgrim vastaan maailma -elokuvassa. Vuonna 2013 Aubrey nähdään elokuvassa The To Do List.